Inhoudsopgave
KKT-dieet: uitbreiding stapsgewijs
De verboden voedingsmiddelen worden als volgt uitgebreid
Week 1 | verse groenten en fruit, maar nog geen tomaten, ananas, bananen, aardbeien en noten, geen aangekochte diepvriesproducten. |
Week 2 | Tomaten, ananas, bananen, aardbeien en noten geen aangekochte diepvriesproducten |
Week 3-4 | charcuterie, vers gesnede of industrieel verpakt hamburger en filet americain kruiden (geen mosterd tenzij Dijon mosterd), vanille, kaneel, munt, gelatine, azijn |
Week 5-6 | kazen Margarines |
Week 7-8 | vruchten (ook sappen en "extra" confituur) groenten (ook sappen) aardappelen = is uit blik of bokaal of diepvries of gedroogd zonder bereide sausen |
Week 9-10 | alle vissoorten, schaal- en schelpdieren vers of uit blik, bokaal, diepvrieszonder bereide sausen |
Week 11-12 | alle snoep, limonades, banketproducten en koekjes, industrieel bereide desserten, puddingpoeder = zonder chocolade zelfrijzend bakmeel, bakpoeder corn flakes, rice crispies, ... industrieel bereide sausen (voor vlees vis, groenten, frieten) en soepen industrieel bereide vlees-,vis- en groentegerechten |
Week 13-14 | chocolade en producten met chocolade |
Week 15-16 | alle alcoholische dranken |